Forenings service

Foreningsside for foreninger og om foreninger - her kan din forening få sat aktiviteter op så andre foreninger kan se og evt. deltage i dine arrangementer og du kan se hvad vores seneste deltagelser er.


Under menupunktet "sådan fungere en bestyrelse"  har vi lagt en del information ind om hvordan en forening drives både i det daglige men også generalforsamlinger  - beretninger, hvad er de forskellige "roller" kasseren formand mv.

Forslag som gør det nemmere at drive foreningen,  men også forslag til vedtægter mv.


Formålet er at skabe et foreningsforum, hvor foreninger fortæller medlemmer af andres forening om aktiviteter som ligger udenfor de årlige udstillinger, messer ect. eks afholder din forening den første mandag i måneden medlemsmøde og har I et spændende foredrag - så fortæl det her og lad Pet-group informere andre foreninger om det- på den måde får du flere deltagere til dine møder.


Er du formand, sekretær, kassere eller bestyrelsesmedlem og ønsker du at din forening skal deltage i vores forenings nyt - Både med e-mailudsendelse til andre foreninger eller her på siden, så brug menuen "TILMELD DIN FORENING"

_____________________________________________________Løgn og Latin - foredrag om de latnske begreber sammen med Viborg akvarieforening den 17 marts 2016