Pet-cal

Pet-cal


Pet-group online arrangementskalender, tidligere kaldet Naturkalenderen.


Her finder du alle arrangementer og messer, udstillinger, foredrag og møder som foreningerne mv. har sendt til os også arrangementer, events og andre lign. om er oprettet af dyrerelateret erhvervsvirksomheder.


Med Pet-card har du fri adgang til kalenderen. Siden opdateres automatisk, så de altid  indeholder en dags-dato  for begivnheder i dag samt mulighed for at gemme kommende arrangementer i din egen kalender.


En af fordelene ved at have online adgang til Pet-cal, er at kalenderen kan integreres med din egen eks. Google kalender. Du kan sende begivenheder direkte til din E-mail CSV fil og derved kan du frit vælge, hvilke begivenheder du ønsker på din egen kalender.


Har du online adgang, kan du desuden oprette og finde begivenheder via vores Google search - endvidere kan du oprette egne begivenender og invitere eks. foreningernes medlemmer eller andre foreninger til din begivenhed.


Simpelt og enkelt. Herved kan du få flere tilhørere til dine møder eller foredrag, sikre en større opmærksomhed omkring foreningen, med mulighed for at få flere medlemmer.


Pet-cal tilbyder også foreningsservice, udsendelse af eks. nyhedsmails, dog kun til medlemmer, som er oprettet i vores databaser, da de herved har givet accept på at modtage E-mails fra vores system.

Klik for større billed