Dyrehandlerens bedømmelse * (kaninordningen)

Foreningsmøder - foredrag - foreningsservice - rejser- arrangementer - messer - udstillinger - QR pets - Pet card 


Pet-group.IvS CVR 37622311

Dyrehandlerens bedømmelses resultat ( Kaninordningen )


VIGTIGT DENNE SIDE ÅBNER SNART


for at forstå dette så er Kaningordningen en form for bruger smileys der fortæller hvor god standard din lokale dyrehandel er, dyrevelfærd online. så kan du være en aktiv del, din vurdering fortælle hvor din lokale dyrehandler har sine stærke sider, men også om der kan forbedres tiltag. en dyrehandel vil kunne følges fra hvert halve år- forklaring at vi opdaterer bedømmelsen hvert halve år udfra nye brugeroplevelser. spørgsmål rettes til vores Poil-Erik Kristensen som er den ansvarlige for opsamling af DATA. bemærk at vi i henhold til EU og Dansk lovgivning ikke optager DATA fra privatepersoner.


*Vi gemmer ingen persondate og skemaer som fremsendens vil blive renset for de Personlige oplysninger som afgives ved indsendelse. Dyrehandlere eller andre forhold vil ikke kuinne se nogenform for Personlige data på vores hjemmeside eller i vores bedømmelser.


Alle godkendelser, ændringer og afgørelser varetages af Pet-group.


med venlig hilsen Pet-group

Poul-Erik Kristensen

Tlf. 2371 2217


Skema er klar til download fra den 5 september 2018

Formålet for foreningen er at fremme dyrevelfærd i Danmark.


Dette gennem afholdelse af foredrag, møder og lign. samt udstillinger og messer i Danmark,

Pet-group driver desuden også QR-Pets online dyrevelfærd, hvor vi tilbyder dyrehandlere, grossister, eksportører, importører og privat brugere pasningsvejledninger, samt andet relavant materiale for håndtering af kæle og hobbydyr.

Glad kanin
Mere en 1675 forskellige planter, hobby og kæledyr er fotograferet og beskrevet