Dyrehandel bedømmelse

Besøg din dyrehandel.


Denne lille undersøgelse vil i første omgang give et fingerpeg om, hvordan det står til ved de danske dyrehandlere. Ud fra bedømmelserne kan dyrehandlen, så se hvor der kan gøres lidt mere. Altså en undersøgelse til gavn for både dyrehandleren, kunden, men også for dyrene.  Det er dyrevelfærd.


Så derfor er det meget vigtigt, når du bedømmer din dyrehandel, så gør det så sagligt som overhovedet muligt.

Besvarelserne vil blive lagt på pet-group.dk. Pet-group vil bruge sin ret til at fravælge besvarelser, der udelukkende indsendes med sure opstød og general negativ omtale, osv.


Brug skemaet konstruktiv og sagligt, det gavner dyrene bedst. Det er dyrevelfærd.


Deltagere betingelser.

Du skal bedømme din lokale dyrehandel, udfylde skemaet og indsende det til os. Kan hentes og sendes via nedenstående knap

eller ved at indsætte følgende link i din browser.


http://pet-group.dk/pet-group%20aktiviteter/Dyrehandelbedom/online%20bedømmelsesskema.html


Dyrehandlen skal bedømmes på hygiejne, på om de udleverer pasningsvejledninger, på dyrenes pleje osv. Husk når du bedømmer dyrehandlen, så se bort fra dit evt. dårligt humør og sindstilstand. (så objektivt som muligt)

 

Dyrehandlen som bliver bedømt, vil få tilbudt en bedømmelses rapport. Personlige oplysninger bliver ikke opbevaret eller offentliggjort.

Konkurrencen er ikke betinget af salg eller medlemskab af Pet-group, men er en frivillig og nyttig information, til brug for hele Danmark.


Besøgsrapport oversigt vil kunne ses på www.pet-group.dk/dyrehandler bedømmelsen ( kaninordningen)


Økonomisk hjælp til din forening.

Alle kan deltage uanset om de er medlem af en dyrerelateret forening eller ej.  Hvis man ønsker bonussen udbetalt, skal det være til en dyrerelateret og godkendt forening i Danmark.

Indsenderen vælger selv hvilken forening der skal modtage bonussen.


For hver af de registrerede og godkendte besøgsrapporter, udløses der en bonus til din forening. Bonussen udbetales til foreningerne først i december, eller efter aftale. Den første godkendte rapport pr. forretning udløser kr. 25 til din forening. Efterfølgende godkendte rapporter udløser en bonus på 10 kr. til din forening. Kun en rapport pr. person pr. forretning. pr. halve år.


Kun dyrerelaterede foreninger kan få udbetalt bonus.


Alle godkendelser, ændringer og afgørelser varetages af Pet-group.


med venlig hilsen Pet-group

Poul-Erik Kristensen

Tlf. 2371 2217


Skema er klar til download fra den 5 september 2018

Glad kanin